REVIEWS

REVIEWS

 

en wéér vijf sterren!

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Wie last heeft van kalknagels en gaat zoeken op internet naar hèt probate middel, is wel even bezig. Er wordt heel veel zin en onzin verkocht en besproken. Ook ik heb aardig wat geprobeerd en uiteindelijk niets met echt succes. Daarom ben ik superblij dat ik bij Rachella terecht ben gekomen. De Pact behandeling is denk ik uniek, omdat ze niet alleen heel effectief is, maar ook volkomen pijnloos. Groot verschil dus met de laser behandelingen. Kortom, als je last hebt van kalknagels, dan heb je nu het goede adres gevonden.

André

Top!

Rated 5 out of 5
19 november 2021

Liep jaren met een kalknagel na een trauma, van alles geprobeerd maar niks hielp. Nu, na 6 maanden eindelijk ervan af dankzij de Pact behandeling. Rachella is een hele aardige vrouw werkt hygienisch, legt goed uit hoe en wat. Ben helemaal blij!

Sabrina

super tevreden

Rated 5 out of 5
4 november 2021

Ik heb al jaren last van kalknagels. mijn grote teennagels waren er zeer slecht aan toe. ik heb meerdere specialisten bezocht maar helaas gingen mijn nagels steeds meer achteruit.
Ik ben zo blij dat ik bij Rachella ben terechtgekomen. Erg vriendelijke en eerlijke dame. Ze zei dat ik over 1 jaar weer sandalen aankon (ik geloofde mijn oren niet) . Ik heb al haar instructies/advies goed opgevolgd. Na 6 maanden heb ik mijn sandalen al aangetrokken. Ik ben er zo tevreden en zo blij mee.
dank je wel Rachella.

Gulcan Sahin

Eindelijk van mijn kalknagels af!

Rated 5 out of 5
30 juni 2020

Na jaren zoeken en het uitproberen van letterlijk alle middeltjes die je maar kan bedenken kwam ik bij Rachella terecht. Met inmiddels 6 aangetaste teennagels, een goor gezicht. Ik zag bij haar een foldertje liggen over de PACT-behandeling en besloot het te proberen. Ik ben nu een jaar verder en de kalknagels zijn weg en blijven weg! Ik moet er wel bijzeggen dat ik de aanwijzingen van Rachella over hygiëne en dagelijks de tenen met schimmeldodende spray en crème strict heb opgevolgd. Het vereiste veel discipline maar ik heb het er heel graag voor overgehad! Bedankt, Rachella! En je schenkt nog lekkere koffie ook in je gezellige salon! Tot gauw!

Marjan van Putten

Heel blij mee!!

Rated 5 out of 5
26 februari 2020

Bij Rachelle eindelijk een oplossing gevonden tegen die lelijke kalknagels.
Na de intake en de eerste 5 behandelingen zie ik nu al resultaat. Die lelijke nagels groeien langzaam uit en een gezonde nagel komt er voor in de plaats.
Kan niet wachten om weer slippertjes aan te kunnen in de zomer!
Rachelle legt goed uit wat het traject is, schept reële verwachtingen en is professioneel bezig. Bovendien is t gezellig in haar salon.

Kim

PLAATS REVIEW

Contact

Maak vandaag nog een afspraak

Contact

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

De Kalknagel Specialist

Gordelpad 43
3036 AD  Rotterdam

Zaterdag en zondag ook geopend!
U kunt bij ons uiteraard pinnen!

Om direct een afspraak te maken bel:
Rachella Siepman
T: 06 14653705

Niet gevonden wat u zoekt? Kijk dan bij:

www.pedicure-noord.nl
www.nagelsalon-noord.nl

Of stuur een mail naar:
Pedicurerotterdamnoord@gmail.com

 

 

 

Pin It on Pinterest

Vind je de Nagelspecialist leuk?

Deel het dan op social media!